• Werkina
  • Rabobank
    • Lid worden?

Aanmelden

Denk je erover om jezelf, of je zoon of dochter aan te melden bij VV Altena? Download via onderstaande links het informatieboekje over onze vereniging en ons inschrijfformulier.

Proef training

Je kunt je ook opgeven voor een proef-training via secretaris@vvaltena.nl.

Onderstaande bedragen zijn per kwartaal, tenzij anders vermeld.

Senioren *€ 37,00
      Junioren (13 tot 18 jaar) *€ 27,10
      Pupillen (tot 12 jaar) *€ 23,85
      Rustend Lid€ 18,00
      AOW-WAO (per jaar)€ 25,00

* exclusief Kleding Lease Plan, en op basis van automatische incasso

Opzeggen

Het verenigingsjaar van de vereniging loopt van 1 juli tot en met 30 juni van ieder jaar. Opzegging van het lidmaatschap kan, conform de statuten van de vereniging, slechts eenmaal per jaar aan het einde van het seizoen en met een opzegtermijn van tenminste één maand.

Wanneer je tegen je trainer of leider zegt dat je stopt met voetballen dan is dat niet voldoende, hierdoor eindigt je lidmaatschap niet. Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk. Dit kan zowel per mail: secretaris@vvaltena.nl als per post: vv Altena, afd. ledenadministratie, Postbus 79, 4255 ZH Nieuwendijk.

Zodra de secretaris de opzegging heeft ontvangen zal het lidmaatschap per 1 juli worden beëindigd en zal de automatische incasso, indien afgegeven, per die datum worden stopgezet. Wanneer je niet meer voetbalt maar toch de vereniging financieel wilt steunen dan kun je altijd “rustend lid” blijven. De contributie hiervoor bedraagt thans € 18,00 per kwartaal.

Wanneer het lidmaatschap eindigt doordat je in het nieuwe seizoen bij een andere vereniging gaat voetballen, dan dient overschrijving naar de andere vereniging vóór 15 juni a.s. geregeld te zijn. Na deze datum worden door de KNVB geen overschrijvingen meer in behandeling genomen.

Mocht je naar aanleiding van vorenstaande nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de secretaris: secretaris@vvaltena.nl.